ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εditorial

Επιστολή προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Το panathinaikos24.gr παίρνει ξεκάθαρη θέση, μετά τα όσα έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα του παιχνιδιού με την ΤΣΣΚΑ για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ανοικτή επιστολή στον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ.

Επιστολή προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Αξιότιμε κύριε πρώην Πρόεδρε της πιο βαριάς φανέλας στην Ευρώπη,

ήρθε στο φως της δημοσιότητας το φύλλο αγώνος που συνέταξαν οι διαιτητές, το βράδυ της Δευτέρας, και ΑΝ γράφουν την αλήθεια όπως αυτή διαδραματίστηκε στα αποδυτήρια του Ο.Α.Κ.Α., σας απευθύνουμε λιγοστά καλόπιστα ερωτήματα. Πραγματικά καλόπιστα.

Συγκεκριμένα,

ΑΝ οι Τούρκοι γράφουν την αλήθεια, δεν αισθάνεστε ότι «ξενερώνετε» εκατομμύρια φίλους του Παναθηναϊκού που για δυο δεκαετίες γαλουχήθηκαν με άλλα ήθη, με άλλη φρασεολογία, με άλλους τρόπους παρακολουθώντας την κορυφαία ομάδα του ελληνικού αθλητισμού να κατακτά τίτλους και δόξα;

ΑΝ οι Τούρκοι γράφουν την αλήθεια, δεν αντιλαμβάνεστε ότι ο μπασκετικός Παναθηναϊκός «σκότωνε» τους αντιπάλους του μόνο εντός παρκέ και δεν ακολουθούσε ΠΟΤΕ τέτοιες πρακτικές εκτός παρκέ;

ΑΝ οι Τούρκοι γράφουν την αλήθεια, δεν περνά από το μυαλό σας τι αντίκτυπο θα μπορούσαν να έχουν αυτές οι πράξεις σας στους αθλητές της ομάδας που κατά συντριπτική τους πλειοψηφία είναι παιδιά 18,20,22 ετών και τι ήθος και τι λογική θα τους καλλιεργούσε;

ΑΝ οι Τούρκοι γράφουν την αλήθεια, δεν αντιλαμβάνεστε ότι τελικώς οι πρακτικές σας δεν διαφέρουν και πολύ, απ’ όσα τραγικά και αλήτικα αηδιάζουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο σάπιο ελληνικό ποδόσφαιρο;

Κύριε Γιαννακόπουλε, ΑΝ οι Τούρκοι γράφουν την αλήθεια, τη Τρίτη το βράδυ είχατε μια ατυχέστατη συμπεριφορά που δεν ταιριάζει στο προφίλ, στην ιστορία, στο μεγαλείο και στον τρόπο αυτού του συλλόγου.  Της κορυφαίας ομάδας στην Ευρώπη τα τελευταία 20 χρόνια. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα ανεχτεί και την ήττα, στηρίζει στην πράξη την νέα προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα και είναι πάντα εκεί, πάντα πιστός. Δεν πρόκειται να επιβραβεύσει όμως «τραμπουκισμούς», απειλές, αλητείες.

Κύριε Γιαννακόπουλε, ΑΝ οι Τούρκοι δεν γράφουν την αλήθεια, συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε και ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες σας με τον μοναδικό τρόπο που μόνος αυτός ξέρει.

Κύριε Γιαννακόπουλε, έχετε κάνει λάθη, αλλά ο στόχος όλων των Παναθηναϊκών πρέπει να είναι να σας βοηθήσουν ώστε να τα σταματήσετε και να συεχίσετε να προσφέρετε για τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη.

Είσαι ο Γιαννακόπουλος, όχι ο οποιοσδήποτε, και πρέπει να συμπεριφέρεσαι διαφορετικά.

Θα είμαστε μαζί σου στη μάχη, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός προσπαθεί να επιβάλλεται, κάτι το οποίο βλέπουμε με τις πράξεις και τις  καταγγελίες των Αγγελόπουλων. Αλλά εσείς κύριε Γιαννακόπουλε, πρέπει να ωριμάσετε, να γίνετε πιο έμπειρος και να αντιμετωπίζετε τα πράγματα διαφορετικά.

Και με τη νίκη απόψε!

Panathinaikos24.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ