ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βρε τα «καλά παιδιά» παρέες που κάνουν

Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι… Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ήταν και πάλι μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ναι, τον Βαγγέλη που ετοιμάζεται για… νέες περιπέτειες.

Βρε τα «καλά παιδιά» παρέες που κάνουν

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι προσπαθούν να περάσουν ένα συγκεκριμένο στυλ προς τα έξω. Αυτό των καλών παιδιών, των «κυνηγημένων», που όταν χάνουν φταίει πάντα η διαιτησία και όταν κερδίζουν η ομάδα τους βγάζει… υγεία και είναι η πιο αντρική της Ευρώπης και… και… και… Καλό το παραμύθι, αλλά δεν έχει δράκο μάγκες. Και η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά πρέπει και να φαίνεται τίμια.

Τα καλά παιδιά του ελληνικού αθλητισμού λοιπόν, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, όπως είδαμε και χθες το βράδυ στο ΣΕΦ, είχαν δίπλα τους και πανηγύριζαν όλοι μαζί αγκαλίτσα τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ναι, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που… ετοιμάζεται για «νέες περιπέτειες» οι οποίες δεν ξέρουμε που θα τον οδηγήσουν. Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό. Όταν λέμε «νέες περιπέτειες», εννοούμε το πιθανό grexit του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού ο Βαγγέλης δεν μπορεί να ζήσει χωρίς Τσάμπιονς Λιγκ. Άρα, αν δεν έχει Ευρώπη, τότε δεν ξέρουμε που θα οδηγηθεί. Μα καλά, τι σκεφτήκατε ότι θα γράψουμε;

Επανερχόμαστε στο θέμα μας όμως. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, που επαναλαμβάνω θεωρούνται «καλά παιδιά», καλούν δίπλα τους τον Μαρινάκη. Από μόνη της η φωτογραφία σου προκαλεί κάποιου τύπου αποστροφή. Και σίγουρα δεν σου επιτρέπει να αποκαλείς «καλά παιδιά» δύο ανθρώπους που είναι όλο αγκαλίτσες και φιλάκια με τον Μαρινάκη. Γιατί αν το ΣΕΦ αρχίζει να… αδειάζει πριν τελειώσουν τα παιχνίδια (όχι ότι γεμίζει και πολύ συχνά βέβαια, αλλά λέμε τώρα) καλό θα είναι να μην ρωτήσουν τον φίλο τους τον Βαγγέλη το «γιατί». Μπορεί να τους απαντήσει ότι έφυγαν για να προλάβουν το τρένο…

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.