ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ο Μάρκους είναι μαχητής και θα επιστρέψει σύντομα…»! (Pic)

Μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο instagram, η Ζοζεφίν Μπεργκ, καθησύχασε τους φίλους του τριφυλλιού, ενώ έδειξε την αγάπη της για τον Μάρκους.

«Ο Μάρκους είναι μαχητής και θα επιστρέψει σύντομα...»! (Pic)

Η σύζυγος του επιθετικού του τριφυλλιού καθησύχασε τον κόσμο, εξέφρασε εκ νέου ανοιχτά την αγάπη της στον Μάρκους και ανέβασε φωτογραφία με τον γιο τους, ο οποίος θα της κρατά συντροφιά μέχρι να επιστρέψει σπίτι ο παίκτης των πράσινων.

«Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και την αγάπη σας για τον Μάρκους. Μην ανησυχείτε… Ο άνδρας μου είναι μαχητής και σύντομα θα είναι ξανά στη δράση. Μου λείπει ο άνδρας μου, αλλά ευτυχώς έχω μια… μίνι version του να κοιμάται στο πλευρό μου», έγραψε η Ζοζεφίν στο instagram.

Untitled

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.