ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Transfer Gossip

«Τσεκάρει» Ουίλσον ο Παναθηναϊκός (Video)

Ο 23χρονος αμυντικός της Χαρτς, Ντάνι Ουίλσον, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

«Τσεκάρει» Ουίλσον ο Παναθηναϊκός (Video)

Το όνομα του αρχηγού της Χαρτς  ήρθε στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με το BBC.

Ο Ντάνι Ουίλσον είναι αρχηγός της Χαρτς και σύμφωνα με τους Άγγλους, θα βρεθεί και την επόμενη εβδομάδα άνθρωπος του Παναθηναϊκού στη Σκωτία, για να τον δει αγωνιζόμενο στο ντέρμπι της 2ης κατηγορίας με τη Ρέιντζερς (2 Μαΐου).

Ταυτόχρονα,  αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα και με δημοσίευμα της «Sunday Mail», ο Παναθηναϊκός μαζί με την Σέλτικ είναι οι δύο μνηστήρες του Ντάνι Ουίλσον.

gouilson

Σύμφωνα επίσης με το δημοσίευμα σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει το γεγονός ότι ο Τάκης Φύσσας αγωνίστηκε παλιότερα στην Σκωτσέζικη ομάδα.

Ο Γουίλσον αγωνίζεται από το 2012 στη Χαρτς, προέρχεται από δύο γεμάτες σεζόν, η μία εκ των οποίων στην Πρέμιερ Σκωτίας, αλλά στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα και της Λίβερπουλ.

Μάλιστα με τους Reds πρόλαβε να μετρήσει και δύο συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ την περίοδο 2010/11, σε ηλικία 19 χρονών. Σύμφωνα δε με τα δημοσιεύματα της εποχής, η ομάδα του Μέρσεϊσάιντ είχε δώσει 5 εκατ. λίρες στη Ρέιντζερς για να τον κάνει δικό της.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ