ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ρούσης: «Να ανατρέψουμε τη σειρά»

Ο Γιώργος Ρούσης πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να ανατρέψει την σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό, αρκεί να δείξει τα ίδια στοιχεία που έδειξε και στο τελευταίο ματς.

Ρούσης: «Να ανατρέψουμε τη σειρά»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο κλειστό του Ρέντη τον Ολυμπιακό, για τον τρίτο τελικό της Α1 βόλεϊ γυναικών και ο τεχνικός του «τριφυλλιού» πιστεύει πως αυτό θα είναι το πιο σκληρό ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ξεκινάμε από την αρχή και πρέπει να δείξουμε τα καλά στοιχεία που δείξαμε στο προηγούμενο παιχνίδι ώστε να ανατρέψουμε τη σειρά υπέρ μας. Μετά τη νίκη της περασμένης Παρασκευής έχει αλλάξει η ψυχολογία αλλά χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια. Πιστεύω ότι το αυριανό ματς θα είναι πιο ‘σκληρό’ απ’ όλα τα προηγούμενα που έχουμε παίξει με τον Ολυμπιακό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...