ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επιδόσεις & εμπειρίες στο Διασυλλογικό των Συνθέτων Αγωνισμάτων

Την Παρασκευή (24/04) και το Σάββατο (25/04) πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Κοσμά το διασυλλογικό των σύνθετων αγωνισμάτων.

Επιδόσεις & εμπειρίες στο Διασυλλογικό των Συνθέτων Αγωνισμάτων

Το Τριφύλλι εκπροσωπήθηκε με τρεις αθλητές και μία αθλήτρια. Σαφώς και ο αριθμός των αθλητών ήταν πολύ μικρότερος από την πρώτη εβδομάδα του διασυλλογικού πρωταθλήματος αφού τα σύνθετα αγωνίσματα είναι επίμονα και έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Η αθλήτρια του Συλλόγου μας, Χριστίνα Μαρούδα κατέλαβε τη δεύτερη θέση συγκεντρώνοντας 4052 βαθμούς και ξεπέρασε το υψηλό όριο των 3600 βαθμών. Κατέκτησε την πρωτιά στο ύψος με 1,48 και στα υπόλοιπα αγωνίσματα (ακόντιο, σφαίρα, 100 μέτρα μετ’εμποδίων, μήκος, 200 μέτρα και 800 μέτρα) βρισκόταν σταθερά στην πρώτη τριάδα.

Ο Αλέξανδρος Αναγνώστου προερχόμενος από τραυματισμό και αγωνιζόμενος για πρώτη φορά σε σύνθετα αγωνίσματα, έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και κατετάγη 7ος, συγκεντρώνοντας 4918 βαθμούς, πιάνοντας και αυτός την υψηλή βαθμολόγηση!

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την πρώτη ημέρα των αγώνων και συγκεκριμένα την Παρασκευή το πρωί αγωνίστηκε ο αθλητής μας Μιχάλης Παπαϊωάννου στα 100 μέτρα, στο μήκος και στην σφαίρα όπου μάλιστα είχε την τέταρτη καλύτερη επίδοση. Οι συνεχόμενες ενοχλήσεις από παλιότερο  τραυματισμό δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει και στα επόμενα αθλήματα.

Τέλος, εμπειρίες και συμμετοχή πήρε και ο δεκαεξάχρονος αθλητής του συλλόγου, Λαλάι Ιωάννης, στην κατηγορία των παίδων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.