ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Fan of the match

Όπως σε κάθε εντός έδρας αγώνα έτσι και το Σάββατο ένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού βραβεύει τον MVP του αγώνα. Στην αναμέτρηση του Σαββάτου ήταν ο Νίκος Καρέλης ο MVP. Διαβάστε τι είπε η τυχερή φίλαθλος του Παναθηναϊκού.

Fan of the match

Δείτε όσα είπε η τυχερή φίλαθλος του Παναθηναϊκού, Δήμητρα Νούλα: – Πότε και που ήταν η πρώτη φορά που πήγατε στο γήπεδο; «Στα τέλη της δεκαετίας του ’80, μικρό παιδάκι τότε, στα τοπικά γήπεδα της Ελασσόνας, ενώ 1η φορά με τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο, στις 14-11-2002, ΠΑΟ – Φενερμπαχτσέ 4-1.»

– Ποιος είναι ο αγαπημένος σας παίκτης του Παναθηναϊκού φέτος; « Να πω δύο; Οι Berg και Zeca!»

– Ποιος ποδοσφαιριστής από όσους έχετε δει να αγωνίζονται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού όλα αυτά τα χρόνια σας άρεσε περισσότερο; «Και πάλι δε θα πω μόνο έναν… είναι οι Βαζέχα, Λυμπερόπουλος, Φύσσας, Χένρικσεν, Μινχ, Ζιλμπέρτο, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.»

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 20.141 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

– Ποια είναι η πιο έντονη στιγμή που έχετε ζήσει με τον Παναθηναϊκό;

«Δύσκολη ερώτηση… Πολλές οι στιγμές και οι συγκινήσεις. Αναφορικά με τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, έζησα έντονα όλη την Ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας τη σεζόν 2001-2002! Επίσης, ξεχωρίζω το παιχνίδι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 3-2 το 2002/2003 στη Λεωφόρο, γιατί ήταν το πρώτο ντέρμπι “αιωνίων” που βίωσα ζωντανά στο γήπεδο από τη Θύρα 13, με φοβερή ατμόσφαιρα, διακυμάνσεις στο σκορ αφού ο αντίπαλος προηγήθηκε 2 φορές με αυτογκόλ, παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων και  φυσικά νίκη της ομάδας μας! Ήταν απίστευτα τα συναισθήματα!»

– Ποιο είναι το πιο ωραίο γκολ που έχετε δει ποτέ στο γήπεδο;

«Η αλήθεια είναι ότι έχω δει πάρα πολλά ωραία γκολ στα γήπεδα όλα αυτά τα χρόνια. Συνήθως μας μένουν, όμως, τα όμορφα εκείνα που καθορίζουν αποτελέσματα ή που έχουν επιτευχθεί σε σημαντικά παιχνίδια. Έτσι λοιπόν, θα ξεχωρίσω το 2ο και 4ο γκολ του Μπεργκ στον τελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ πέρυσι, το γκολ του Καραγκούνη στο Βιγιαρεάλ – ΠΑΟ 1-1 στο Madrigal, του Σισέ στο ΠΑΟ – Ρομα 3-2 στο ΟΑΚΑ, του Βύντρα στο ΠΑΟ – Σεβίλλη 1-0 στη Λεωφόρο και των Μπασινά και Κόλκα στο ΠΑΟ – ΟΣΦΠ 3-2 στη Λεωφόρο.»

– Γιατί γίνατε μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας;

«Θεωρώ ότι είναι ένας τρόπος στήριξης της ομάδας της καρδιάς μου…»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.