ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λίγη ταχύτητα παραπάνω

Πέρσι το όπλο του ΠΑΟ ήταν η ταχύτητά του κάτι που θυμηθήκαμε βλέποντας το Σάββατο τους επιθετικούς να πλαισιώνονται από τους (σβέλτους στη σκέψη) Δώνη, Νίνη.

Λίγη ταχύτητα παραπάνω

Αποδοκίμασαν τις προάλλες οι οπαδοί τον Παναθηναϊκό αφού δεν μπορούσαν να χωνέψουν την ραθυμία του πρώτου ημιχρόνου. Με Ζέκα στην άμυνα, Μπούι, Λαγό στον άξονα και  Πέτριτς «δεκάρι», η ομάδα παραήταν «βαριά» κάτι που άλλαξε στην επανάληψη όταν ο Καρέλης πήγε μπροστά κι ο Κλωναρίδης βρήκε στηρίγματα σε Δώνη, Νίνη που δεν είναι…σφαίρες αλλά διαθέτουν γρήγορο μυαλό.

Το τόπι τσούλησε γρηγορότερα θυμίζοντάς κάτι από τον περσινό Παναθηναϊκό όπου οι γρήγορες εναλλαγές θέσεων (με πρωταγωνιστές Ζέκα, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν, Καρέλη, Αμπέιντ) έκαναν την ομάδα ν’ ανοιγοκλείνει σαν βεντάλια στην επίθεση. Φέτος με τον Πράνιτς να κουβαλά άλλο ένα χρόνο στην πλάτη, τον Πέτριτς να «βαφτίζεται» επιτελικός μέσος ο ΠΑΟ έχασε μεγάλο μέρος της σπιρτάδας του, ποσώς μάλλον που μπροστά δεν πήρε στηρίγματα ούτε από τον Νάνο (μέτριος σε σχέση μ’ όσα είδαμε την προηγούμενη περίοδο), ούτε από τον Μπούρμπο…

Δημήτρης Στρατής

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 87.083 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...