ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μέσα Λαουάλ και Γκιστ

Με τους Λαουάλ και Γκιστ στην αποστολή του θα αντιμετωπίσει αύριο ο Παναθηναϊκός τον Άρη (28/4, 20:45) με μόνο στόχο τη νίκη.

Μέσα Λαουάλ και Γκιστ

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στο «Αλεξάνδρειο» από τον Άρη και θέλει μόνο το «διπλό» προκειμένου να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο Γκάνι Λαουάλ μετά από καιρό θα βρεθεί κανονικά στην αποστολή της ομάδας ενώ και ο Τζέιμς Γκιστ είναι μέσα στους εκλεκτούς του Ντούσκο Ιβάνοβιτς παρά το γεγονός ότι έχασε κάποιες προπονήσεις λόγω προβλήματος τραυματισμού στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού.

Αναλυτικά, η αποστολή του «τριφυλλιού» που αναχώρησε σήμερα το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη: Δημήτρη Διαμαντίδη, Έι Τζέι Σλότερ, Νίκο Παππά, ΝτεΜάρκους Νέλσον, Λευτέρη Μποχωρίδη,  Γιάνις Μπλουμς, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, Τζέιμς Γκιστ, Αντώνη Φώτση, Εστέμπαν Μπατίστα, Λουκά Μαυροκεφαλίδη και Γκάνι Λαουάλ.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.426 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.