ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Για το break στου Ρέντη

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό (19:00, panathinakos24.gr, NS3), στην τρίτη… πράξη, των τελικών της Α1 βόλεϊ γυναικών. Ως το πιο σκληρό απ΄ όλα τα ματς που έχουν δώσει οι δύο ομάδες, το χαρακτήρισε ο προπονητής του «τριφυλλιού», Γιώργος Ρούσης.

Για το break στου Ρέντη

Το break που θα τον φέρει σε θέση… οδηγού στο φετινό πρωτάθλημα, θέλει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Μ. Μερκούρη», στο 3ο ματς της σειράς των τελικών της Α1 βόλεϊ γυναικών. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο 1-1, με το τρίτο ματς να διεξάγεται απόψε στου Ρέντη.

Η πασαδόρος του Παναθηναϊκού, Σοριάνα Πατσέκο αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά, αφού ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα που την ταλαιπωρούσε τις τελευταίες μέρες και ως εκ τούτου ο Γιώργος Ρούσης θα έχει όλες τις παίκτριες, στη διάθεση του στο μεγάλο ντέρμπι.

Η ψυχολογία της ομάδας βρίσκεται στα ύψη, μετά και την επιβλητική νίκη στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, ωστόσο άπαντες γνωρίζουν πως το σημερινό ματς θα είναι δυσκολότερο και θα πρέπει η ομάδα του Ρούση να υπερβάλλει… εαυτόν για να φτάσει στο 2-1.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Το πιο σκληρό απ’ όλα»

Ο προπονητής των «φίνων κοριτσιών», Γιώργος Ρούσης, τόνισε πως οι «πράσινες» θα πρέπει να δείξουν ακόμα καλύτερο πρόσωπο απ΄ αυτό του game 2, στην Κυψέλη, για να καταφέρουν το break.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξεκινάμε από την αρχή και πρέπει να δείξουμε τα καλά στοιχεία που δείξαμε στο προηγούμενο παιχνίδι ώστε να ανατρέψουμε τη σειρά υπέρ μας. Μετά τη νίκη της περασμένης Παρασκευής έχει αλλάξει η ψυχολογία αλλά χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια. Πιστεύω ότι το αυριανό ματς θα είναι πιο ‘σκληρό’ απ’ όλα τα προηγούμενα που έχουμε παίξει με τον Ολυμπιακό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...