ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καιρός ήταν!

Η άριστη γνώση του Χουάν Ρότσα από την αγορά της Αργεντινής μπορεί να αποβεί πολύτιμη ενόψει καλοκαιριού.

Καιρός ήταν!

Χαροποίησε τον κόσμο η είδηση της επιστροφής του Χουάν Ρότσα σε ρόλο σκάουτερ στην προσφιλή για τον Παναθηναϊκό αγορά της Αργεντινής. Στη χώρα της Λατινικής Αμερικής το «τριφύλλι» έχει βρει μερικούς από τους μεγαλύτερους σταρ της ιστορίας του κι είναι φυσιολογικό οι οπαδοί να εξιτάρονται διαβάζοντας ότι ο σύλλογος στρέφει το βλέμμα του εκεί.

Ακόμα κι ο Ολυμπιακός που χρόνια προτιμούσε Βραζιλιάνους «ψωνίζει» από εκεί (Γκαλέτι, Μπελούτσι, Λέτο, Ντάτολο, Λεντέσμα, Κοστάντζο, Μόνχε, Σαβιόλα, Τσόρι, Μόνχε) ενώ ο Αστέρας Τρίπολης βασισμένος στη λάτιν δύναμη αποτελεί μια από τις σταθερές δυνάμεις της Σούπερ Λιγκ.

Παλιότερα ποδοσφαιριστές τύπου Φιλομένο Καρντόζο ή Ντε Μπλάσις θα έπαιζαν εύκολα σε τοπ ελληνικές ομάδες κάτι που ισχύει για την τωρινή φουρνιά των Αρκάδων με τους χαφ Ρόλε, Μάσα, Μουνάφο και τον στράικερ, Μπαράλες να κλέβουν την παράσταση! Αγορά τεράστια με φινέτσα, σκληράδα, τεχνική κι επιπλέον προσιτή στα ελληνικά πορτοφόλια!

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.786 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...