ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΣΦΠ δίνει σύνθημα για… «βαζέλια»! (video)

Ο τίτλος τα λέει όλα. Διαβάστε τον «Ψυχίατρο» και κυρίως δείτε…

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΣΦΠ δίνει σύνθημα για… «βαζέλια»! (video)

Οσοι είσαι πιστοί αναγνώστες θα έχετε καταλάβει ότι δεν ασχολούμαστε ΠΟΤΕ με συναδέλφους και με το τι γράφει και τι λέει ο καθένας. Από σεβασμό στο επάγγελμα και τη δουλειά του άλλου, ακόμη κι όταν οι απόψεις μας δεν είναι ίδιες. Αυτό, όμως, συμβαίνει για περιπτώσεις συναδέλφων που δεν προκαλούν, δεν ξεφεύγουν, δεν εξευτελίζουν το επάγγελμα.

Διότι στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό ακριβώς γίνεται από τον άνθρωπο που θέλει (;) ακόμη να λέγεται δημοσιογράφος και είναι υπεύθυνος επικοινωνίας στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο συγκεκριμένος, λοιπόν, την ώρα της φιέστας των «ερυθρόλευκων» κάνει το αμίμητο! Δίνει το σύνθημα στους παίκτες να φωνάξουν «τώρα τα βαζέλια είναι τάβλα…»! Ναι, καλά διαβάζετε! Ο υπεύθυνος επικοινωνίας το κάνει και όχι ο… Τσουκαλάς ή ο κάθε οπαδός! Το ξαναγράφουμε με κεφαλαία: Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Και επειδή η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας, δείτε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Αυτά μόνο στην Ελλάδα…

Δείτε εδώ το βίντεο στο 01.06.57…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE