ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στην λίστα και ο Τόμπκινς (vids)

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ψάχνει στην αγορά για παίκτες και το όνομα του Τρέι Τόμπκινς έχει μπει στην «πράσινη» λίστα.

Στην λίστα και ο Τόμπκινς (vids)

Ο παίκτης της Νίζνι έχει πραγματοποιήσει μία πάρα πολύ καλή χρονιά φέτος και στην Ευρωλίγκα σε 23 συμμετοχές είχε 14,5 πόντους μέσο όρο, 8,1 ριμπάουντ ανά αγώνα και 1,6 ασίστ. Παράλληλα στην VTB League έχει αγωνιστεί σε 29 αναμετρήσεις μετρώντας με 16,6 πόντους, 7,4 ριμπάουντ.

Ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ με ύψος 2.08μ. έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με την Νίζνι, με την οποία τώρα βρίσκεται στην πρώτη φάση των πλέι οφ.

Ο παίκτης έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό και η περίπτωση του εξετάζεται σοβαρά, καθώς τα στοιχεία του ταιριάζουν σε εκείνα που ψάχνουν οι «πράσινοι» για την ενίσχυση του ρόστερ.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.538 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.