ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπερίσα: «Έγινα καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα»

Ο Βαλμίρ Μπερίσα αναφέρεται στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό και δηλώνει πως στην Ελλάδα έγινε καλύτερος παίκτης.

Μπερίσα: «Έγινα καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα»

Ο Σουηδός επιθετικός που στο τελευταίο παιχνίδι του «τριφυλλιού» με την Κέρκυρα πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με τα πράσινα, μιλάει για το γεγονός αυτό, τονίζει πως η παρουσία του Μπεργκ τον έχει βοηθήσει και προσθέτει πως στην Ελλάδα έγινε καλύτερος παίκτης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είχα παίξει σε πολλά φιλικά, αλλά αυτό ήταν το πρώτο μου επίσημο ματς. Μπήκα στο 80’ και υπήρχαν τρία – τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις. Ο προπονητής μου, μου είπε: ”πήγαινε και σκόραρε, πήγαινε και κάνε το παιχνίδι σου”. Δεν βρέθηκα σε θέση βολής, όμως».

«Θεωρώ ότι έγινα καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα. Έχω δώσει πολλά φιλικά με την πρώτη ομάδα απέναντι σε αντιπάλους πρώτης και δεύτερης κατηγορίας και έχω σκοράρει σχεδόν σε όλα». 

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.515 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο Μάρκους μου λέει να μην αγχώνομαι. Μου λέει: ”πόσοι παίκτες στην ηλικία σου παίζουν στο εξωτερικό; Είναι σημαντικό αυτό”. Μετά το ματς με την Κέρκυρα μου είπε ότι με υπομονή και σκληρή δουλειά έρχονται και οι ευκαιρίες. Είναι πολύ σημαντική για εμένα η βοήθεια από τον Μάρκους». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.