ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπερίσα: «Είναι σημαντικό που βρίσκεται δίπλα μου ο Μπεργκ»

Ο Βάλμιρ Μπερίσα μίλησε σε ΜΜΕ της χώρας του και αναφέρθηκε, τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στις συμβουλές που του έδωσε ο Μάρκους Μπεργκ.

Μπερίσα: «Είναι σημαντικό που βρίσκεται δίπλα μου ο Μπεργκ»

Ο Βαλμίρ Μπερίσα, μετά από πολλούς μήνες στον Παναθηναϊκό, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα. Με αφορμή αυτό το γεγονός, ο Σουηδός επιθετικός μίλησε σε  ΜΜΕ της πατρίδας του και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Παναθηναϊκό αλλά και στις συμβουλές που του έδωσε ο συμπατριώτης του, Μάρκους Μπεργκ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπερίσα:

για το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με την Κέρκυρα: «Μπήκα στο 80ο λεπτό και είχε ακόμα 3-4 λεπτά καθυστερήσεις. Είναι ωραίο να παίζεις σε επίσημο αγώνα. Ο προπονητής μου μου είπε να μπω μέσα και να σκοράρω, όμως δεν βρέθηκα σε θέση βολής. Παρόλα αυτά βοήθησα όσο μπορούσα».

το αν έχει βελτιωθεί στην Ελλάδα: «Ναι, έτσι πιστεύω. Ξέρω πως μπορώ να τα καταφέρω στην πρώτη ομάδα. Στο πρώτο μισό δεν ήμουν έτοιμος, όμως αγωνίστηκα σε φιλικά με ομάδες της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας. Εκεί έδειξα πως μπορώ να αντεπεξέλθω για την πρώτη ομάδα».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.242 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

τη σχέση του με το Μάρκους  Μπεργκ: «Ο Μάρκους μου λέει να μην αγχώνομαι. Μου εξήγησε πως στην ηλικία μου ελάχιστοι ποδοσφαιριστές παίζουν βασικοί και πως πρέπει να έχω υπομονή και να δουλεύω σκληρά.  Μετά το ντεμπούτο μου, μου είπε πως με υπομονή και δουλειά θα πάρω την ευκαιρία μου και όλα θα έρθουν μόνα τους. Είναι πραγματικά σημαντικό που βρίσκεται δίπλα μου».

το μέλλον του: «Η σεζόν δεν έχει τελειώσει οπότε είμαι συγκεντρωμένος εδώ. Μετά θα δούμε. Θα επιστρέψω στην Ρόμα και θα κάνω προετοιμασία. Εάν δεν πείσω, τότε θα κοιτάξω έναν ακόμα δανεισμό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...