ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Γεμάτο Σαββατοκύριακο για τον υγρό στίβο

Γεμάτο αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι το Σαββατοκύριακο για τον υγρό στίβο του Παναθηναϊκού καθώς εκτός από τις ομάδες πόλο και κολύμβησης και αυτή των καταδύσεων θα δώσει το παρών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα καταδύσεων Α’ και Β’ κατηγορίας στο κολυμβητήριο της Πάτρας.

Γεμάτο Σαββατοκύριακο για τον υγρό στίβο

Παράλληλα με τη διοργάνωση αυτή θα γίνει και η ημερίδα κατηγορίας Ε’ για τις προαγωνιστικές ηλικίες.

Το τριφύλλι θα εκπροσωπίσουν με την παρουσία τους ο Δημήτρης και ο Νίκος Μόλβαλης, ο Κωνσταντίνος και ο Ευστάθιος Μπαρμπόπουλος, η Κωνσταντίνα Καραθανασοπούλου, η Βασιλεία Μαντινίδη και ο Σταύρος Σιφναίος.

Αναλυτικά οι πράσινες συμμετοχές: Α’ Κατηγορία Μόλβαλης Δημήτρης: 1μ και 3μ τραμπολίνο Μόλβαλης Νικόλαος: 1μ και 3μ τραμπολίνο Μπαρμπόπουλος Ευστάθιος: 1μ τραμπολίνο Καραθανασοπούλου Κωνσταντίνα: 1μ τραμπολίνο

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Β’ Κατηγορία Μόλβαλης Νικόλαος: 1μ, 3μ τραμπολίνο και 5μ σταθερά Μπαρμπόπουλος Κωνσταντίνος: 1μ, 3μ τραμπολίνο και 5μ σταθερά Μαντινίδη Βασιλεία: 1μ, 3μ τραμπολίνο και 5μ σταθερά

Ε’ Κατηγορία Σιφναίος Σταύρος 1μ και 3μ τραμπολίνο

Το αγωνιστικό πρόγραμμα: Σάββατο, 10.00 Τραμπολίνο 1 μέτρο Β’ Τραμπολίνο 1 μέτρο Ε’ Τραμπολίνο 3 μέτρα Α’

Σάββατο, 17.30 Τραμπολίνο 1 μέτρο Α’ Τραμπολίνο 3 μέτρα Ε’ Τραμπολίνο 3 μέτρα Β’

Κυριακή, 11.00 Σταθερά Β’ Τραμπολίνο 3 μέτρα συγχρονισμένων Α’ – Β’ Σταθερά Α’

Καλή μας επιτυχία!

Πηγή: ΠΑΟ aquatics

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.