ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ρικάρντο: «Ο Φύσσας δεν λέει ψέματα!»

Νέα δεδομένα στην περιβόητη υπόθεση του Ολυμπιακός-Ατρόμητος βάζει ο Ρικάρντο Σάντος, συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος στην εθνική Πορτογαλίας! Μιλώντας για πρώτη φορά σε ελληνικό Μέσο, επιβεβαιώνει τον Φύσσα για τα μηνύματα που κατέθεσε στον ανακριτή και αποκαλύπτει πως είχε επαφή με τον Σα Πίντο 2-3 μέρες μετά την παραίτησή του!

Ρικάρντο: «Ο Φύσσας δεν λέει ψέματα!»

Πριν από μερικές ημέρες, ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού σε συμπληρωματική κατάθεσή του στον ανακριτή που ερευνά την υπόθεση, είχε καταθέσει sms του Ρικάρντο Σάντος, που σύμφωνα με τον ίδιο, επιβεβαίωναν τους αρχικούς ισχυρισμούς του για όσα του είχε πει ο Ρικάρντο Σα Πίντο για τις πιέσεις που δέχθηκε στον συγκεκριμένο αγώνα.

Μιλώντας στο sdna.gr, o Ρικάρντο Σάντος επιβεβαιώνει την ύπαρξη των συγκεκριμένων sms, αλλά και του περιεχομένου τους, καθώς ο ίδιος είχε μιλήσει με τον πρώην προπονητή του Ατρόμητου για το συγκεκριμένο συμβάν.

«Ισχύει ότι έστειλα ένα μήνυμα στον κύριο Φύσσα σχετικά με συνομιλία που είχα με τον κύριο Σα Πίντο, μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο του Ατρόμητου. Το περιεχόμενο του συγκεκριμένου μηνύματος είναι γνωστό, εφόσον ο ίδιος ο κύριος Φύσσας το έχει καταθέσει στις ελληνικές δικαστικές αρχές και δεν είναι σωστό να μιλήσω δημόσια για αυτό, αφού πρόκειται για υπόθεση που ερευνάται. Είναι εν γνώσει μου αυτό το γεγονός, ότι δηλαδή ο κύριος Φύσσας έχει υποβάλει στις αρμόδιες αρχές το δικό μου sms» ανέφερε ο Σάντος στις δηλώσεις του στο sdna.gr.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 66.153 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε ολόκληρη την αποκαλυπτική συνέντευξη στο sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...