ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σημαντικές αλλαγές στο ιατρικό τιμ

Σημαντικές αλλαγές υπήρξαν στο ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού μετά την αποχώρηση του Νίκου Τζουρούδη, με τον Παναγιώτη Κουλουμέντα να επιστρέφει ως επικεφαλής.

Σημαντικές αλλαγές στο ιατρικό τιμ

Μετά την αποχώρηση του Νίκου Τζουρούδη ο Παναθηναϊκός δεν άργησε και συμφώνησε με τον Παναγιώτη Κουλουμέντα, ώστε να γίνει εκείνος ο νέος επικεφαλής του ιατρικού τιμ του «τριφυλλιού».

Λόγω όμως την πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων του, ο συνεργάτης του, Στάθης Χαραλαμπίδης θα είναι ο άνθρωπος που θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα και στον πάγκο στους αγώνες. Ο Ευστάθιος Χαραλαμπίδης είναι Επιμελητής Ορθοπεδικής Κλινικής Αθλητικών Κακώσεων στο Metropolitan και είχε την Πέμπτη την πρώτη του γνωριμία με το ποδοσφαιρικό τμήμα στο Κορωπί, ενώ παράλληλα μίλησε και με τον Τζουρούδη για να ενημερωθεί.

Ο Νίκος Τζουρούδης από την μεριά του βρέθηκε στο Κορωπί για να αποχαιρετίσει την ομάδα: «Σας ευχαριστώ όλους για την συνεργασία που είχαμε, εύχομαι σε όλους σας ότι καλύτερο, έτσι τα φέρνει η ζωή κανείς παίκτης, προπονητής ή γιατρός δεν μπορεί να μείνει για πάντα σε μια ομάδα».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.