ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συμφωνία και με Λιζόν!

Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με τον Ολλανδό δεξιό μπακ του Αγιαξ, και απομένει να βρεθεί η χρυσή τομή με τον «Αίαντα».

Συμφωνία και με Λιζόν!

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει πάρει… φωτιά για τον Παναθηναϊκό και μετά τη συμφωνία για την απόκτηση του Φινλανδού χαφ, Ρόμπιν Λουντ, οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει και με τον δεξιό μπακ, Ρούμπεν Λιζόν, του Αγιαξ.  Χθες το πρωί, ολλανδικά δημοσιεύματα έκαναν αναφορά στο ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον ποδοσφαιριστή.

Οπως γράφει η SportDay, o Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον 22χρονο, ο οποίος είναι δανεικός στην Μπρέντα και το μόνο που μένει είναι να βρεθεί η χρυσή τομή με τον Αγιαξ. Οι «πράσινοι» προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον παίκτη και θα προσπαθήσουν να βρουν τη «φόρμουλα» με τον Αίαντα για τον κάνουν δικό τους, δίνοντας ένα ποσό για να τον πάρουν και όχι με τη μορφή δανεισμού. «Οπλο» τους το γεγονός ότι τα έχουν βρει με τον ποδοσφαιριστή.

Το προφίλ του

Ονομα: Ρούμπεν Εβαλντ

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 2.967 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίθετο: Λιζόν

Ηλικία: 22

Υψος: 1,70

Εθνικότητα: Ολλανδός

Θέση: Δεξιός μπακ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.