ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ούτε εκεί στέριωσε

Ο Αντώνης Πετρόπουλος κατάντησε γυρολόγος από τα 29 του.

Ούτε εκεί στέριωσε

Ούτε στην… Καλλονή μπόρεσε να στεριώσει ο Αντώνης Πετρόπουλος με τους Μυτιληνιούς ν’ ανακοινώνουν σήμερα την λύση της συνεργασίας τους με τον 29χρονο σέντερ φορ. Θα μας πείτε τι νοιάζει αυτή η εξέλιξη τον Παναθηναϊκό;

Απλώς θυμηθήκαμε ατάκες του ποδοσφαιριστή το φθινόπωρο του 2012, λίγο αφότου είχε «χαιρετήσει» ο Ζεσουάλδο Περέιρα (με τον Χουάν Ρότσα ν’ αναλαμβάνει) σύμφωνα με τις οποίες ο Πορτογάλος τον είχε… αδικήσει!

Όλα αυτά χάνοντας γκολ σε… κενή εστία όποτε χρησιμοποιούνταν (πρόχειρα θυμόμαστε μια ισοπαλία 1-1 με τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ και το 2-2 με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο με τον λεγάμενο τρεις φορές φάτσα με τον Ρόι Κάρολ ν’ αποτυγχάνει να τον νικήσει). Ο υψηλόσωμος στράικερ (που ποτέ του δεν έκρυψε ότι αγαπά οπαδικά τον Παναθηναϊκό) λύνοντας την συνεργασία του με τους «πράσινους» τον χειμώνα του 2013 έπαιξε σε ΑΕΚ, ΟΦΗ, Απόλλωνα, Καλλονή, ξεχωρίζοντας μόνο με την ομάδα της Ριζούπολης όπου πέρσι έβαλε 12 γκολ σε 24 συμμετοχές.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...