ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπλουμς: «Να αποκτήσουμε μεγαλύτερη διάρκεια»

Στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αποκτήσει μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι του, στάθηκε ο Γιάνις Μπλουμς.

Μπλουμς: «Να αποκτήσουμε μεγαλύτερη διάρκεια»

Ο Λετονός γκαρντ του «τριφυλλιού» μίλησε στην Συνέντευξη Τύπου, μετά το 1-0, του Παναθηναϊκού επί του Κολοσσού Ρόδου, για τα play offs, τονίζοντας πως υπήρξε μεν βελτίωση, ωστόσο χρειάζεται δουλειά ακόμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω ήμασταν αρκετά καλοί και στην άμυνα και στην επίθεση. Ελέγξαμε την αναμέτρηση, αν και δεν έλειψαν και μερικές κακές στιγμές. Πρέπει ν’ αποκτήσουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας και να παίζουμε καλά και στα 40 λεπτά, όχι μόνο στα 35. Σίγουρα χρειάζεται μεγαλύτερη συγκέντρωση στη συνέχεια, ο Κολοσσός Ρόδου θα ‘ναι πιο δυνατός στην έδρα του».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 42.874 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...