ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Νίκος Καρέλης: Ο επιθετικός που «χτυπά» δύο φορές

Ο Νίκος Καρέλης σκοράρει όχι μία αλλά δύο φορές σε αρκετά παιχνίδια, χαρίζοντας σημαντικές νίκες στον Παναθηναϊκό.

Νίκος Καρέλης: Ο επιθετικός που «χτυπά» δύο φορές

Ο Νίκος Καρέλης δε σταματά να σκοράρει για τον Παναθηναϊκό, έχοντας πραγματοποιήσει δύο αρκετά παραγωγικές χρονιές με την ομάδα του «τριφυλλιού».

Τη σεζόν 2013-2014 πέτυχε συνολικά 8 γκολ, ενώ τη φετινή χρονιά έχει σκοράρει ήδη 20 φορές. Σε ορισμένα παιχνίδια, μάλιστα, ο στραίκερ του έχει σημειώσει και 2 γκολ.

Συγκεκριμένα, στις 24/11/2013,  στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα, ο νεαρός μεσοεπιθετικός, που μπήκε αλλαγή στη θέση του Φιγκερόα, πέτυχε 2 τέρματα, στο 84′ και 91′, σφραγίζοντας τη νίκη για την ομάδα του.

Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024
Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024 902 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όμως και τη φετινή χρονιά ο Καρέλης έχει φθάσει τα 2 γκολ ανά παιχνίδι και μάλιστα τρεις φορές. Για την ακρίβεια, ο Έλληνας διεθνής σκόραρε δύο φορές στο παιχνίδι κόντρα στη Scoda στην Ξάνθη, στις 18/12/2014, στο 17′ και 65′, ενώ και στο ματς με τον ΟΦΗ στις 15/02/2015 για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Καρέλης σκόραρε ξανά δύο φορές στο 2′ και 75′, συμβάλλοντας καθοριστικά στη νίκη της ομάδας του.

Το φετινό σερί του Νίκου Καρέλη συνεχίστηκε στο παιχνίδι της προηγούμενης Τετάρτης με τον Αστέρα στην Τρίπολη για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, όπου χτύπησε ξανά με δύο τέρματα στο 43′ και 55′.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που έχει πετύχει δύο γκολ ο Καρέλης, αποτελούσε επιθετικό δίδυμο με τον Μάρκους Μπεργκ, βοηθώντας καταλυτικά το Σουηδό στο σκοράρισμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.