ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού, για να μη χάσετε την απονομή!

Για να γίνει φέτος η απονομή με κόσμο, ο Γιάννης Αυλακιώτης ενημερώνει τους οπαδούς για τα δρομολόγια του τρένου.

Τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού, για να μη χάσετε την απονομή!

Η ώρα του μεγάλου τελικού Κυπέλλου πλησιάζει φίλοι μου και τα αφιερώματα στα αθλητικά sites δίνουν και παίρνουν. Τις αναλύσεις για τα αγωνιστικά τις αφήνω στους ειδικούς. Εγώ λέω να δώσω (για παν ενδεχόμενο) χρηστικές πληροφορίες σε οπαδούς, διαιτητές και παράγοντες, για να μη βρεθούν προ εκπλήξεως κατά τη διάρκεια του τελικού. Επειδή το Σάββατο είναι περίεργη μέρα, (έχει τον τελικό της Eurovision, κίνηση, ανακοινώσεις Πανόπουλου, διάγγελμα Σάββα) το πρώτο που πρέπει να ξέρουν οι οπαδοί που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ είναι τα δρομολόγια του ηλεκτρικού.

Θα θυμάστε φαντάζομαι ότι στον τελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης, η απονομή στον πανάξιο νικητή Ολυμπιακό έγινε μπροστά σε άδειες κερκίδες. Την ώρα που οι παίκτες των δυο ομάδων αντάλλασσαν φανέλες (Φούλοπ-Μανιάτης αντάλλαξαν γάντια) οι οπαδοί του Ολυμπιακού, όπως εξήγησε αργότερα η ΠΑΕ, έφευγαν τρέχοντας για να προλάβουν τον τελευταίο συρμό. Με αποτέλεσμα να μείνει μόνο ο Μπάκος στο γήπεδο και να ξεσαλώσει, αποθεώνοντας το Θρύλο και το Γιάχο.

Για να μη συμβεί κάτι ανάλογο και φέτος, βρήκα και σας παρουσιάζω όλα τα δρομολόγια του ηλεκτρικού από το «σταθμό Ειρήνη» μετά τις 22:30. Γιατί ως γνωστόν ο καλύτερος φίλαθλος είναι ο ενημερωμένος:

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.450 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερο Γιάννη Αυλακιώτη στο sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...