ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Κάποιοι είναι πολύ στεναχωρημένοι που περάσαμε στον τελικό…»

Στο γεγονός πως η πορεία του Παναθηναϊκού έχει ενοχλήσει πολλούς… στάθηκε ο προπονητής της ομάδας πόλο των «πράσινων», σε δηλώσεις του μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τον Εθνικό.

«Κάποιοι είναι πολύ στεναχωρημένοι που περάσαμε στον τελικό…»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στην ένταση που υπήρξε με τη λήξη του ματς, τονίζοντας πως δεν τους άφησαν να χαρούν τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Λούδη στον ΣπορFM 94,6:

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό: «Περιμέναμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, καθώς ήταν λογικό ο Εθνικός να παρουσιαστεί πολύ καλύτερος σε σχέση με την εμφάνιση της προηγούμενης Τετάρτης στον Πειραιά. Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και τη δύναμη που μας δίνει ο κόσμος μας και καταφέραμε να αποκλείσουμε μία ομάδα που ήταν πολύ συνεπής καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.284 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ένταση που δημιουργήθηκε μετά τη λήξη του αγώνα: «Με αυτά που έγιναν στο τέλος δεν καταφέραμε να χαρούμε την πρόκριση. Ο Παπαδόγκωνας δε θα είναι μαζί μας στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ εγώ δε θα έχω δικαίωμα να κάτσω στον πάγκο. Η πορεία του Παναθηναϊκού έχει ενοχλήσει αρκετούς. Κάποιοι θα είναι πολύ στεναχωρημένοι που πανηγυρίσαμε άλλη μια πρόκριση σε τελικό, μετά από αυτή στο κύπελλο».

Για τη σειρά των τελικών: «Ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρο φαβορί, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τα πάντα για να τιμήσουμε την ιστορία του συλλόγου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.