ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πλώρη» για τελικό!

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Εθνικό στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο για το 2-0, ώστε να μπορέσει να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στους τελικούς της Α1 πόλο ανδρών. (23/5,19.30, Panathinaikos24.gr, Novasports3.)

«Πλώρη» για τελικό!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα στις 19.30 τον Εθνικό στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι  για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Α1 πόλο Ανδρών.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην πρόκρισή τους στους τελικούς του πρωταθλήματος, καθώς προηγούνται του Εθνικού με 1-0 νίκες.

Στο πλευρό των παικτών θα βρίσκεται ο κόσμος της ομάδας, που αναμένεται να γεμίσει το Ιλίσιο Κολυμβητήριο.  Η ομάδα δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και ολοί είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για την ιστορική πρόκριση.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.743 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές:  Κουρέτας, Μπιράκης

Αν χρειαστούν τρίτοι αγώνες, την Δευτέρα (25/5) στις έδρες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και ΕΘΝΙΚΟΥ αντίστοιχα.

Οι ομάδες που θα πετύχουν 2 Νίκες προκρίνονται στον Τελικό (27, 29, 31/5, 2, 3/6), ενώ οι ηττημένες θα αγωνιστούν για την 3θέση (27, 29, 31/5).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.