ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

«Προκαλεί ο Σπανούλης!»

Ο Νάντο Ντε Κολό μία εβδομάδα μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά, τόνισε ότι ο Σπανούλης όχι μόνο μιλάει πολύ στους διαιτητές αλλά προκαλεί κιόλας.

«Προκαλεί ο Σπανούλης!»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νάντο Ντε Κολό στην ιστοσελίδα sport-express.ru:

«Από το ξεκίνημα του ματς προσπάθησα να παίξω καλά κόντρα στον Σπανούλη. Στην άμυνα τα κατάφερα, γιατί έμεινε στα ρηχά επιθετικά. Είναι το μυαλό και η καρδιά του Ολυμπιακού, αλλά για αρκετή ώρα δεν τα είχε καταφέρει. Ωστόσο, ο Σπανούλης θα κάνει τα πάντα για τη νίκη. Θα παλέψει, θα σπρώξει και θα σου ψιθυρίσει διάφορα στο αυτί, απλά για να πάρει το πλεονέκτημα.

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Το ίδιο γίνεται και στο NBA. Μου είπε διάφορα ο Σπανούλης, με σκοπό να με αποπροσανατολίσει από το παιχνίδι. Αλλά, δεν απαντούσα. Πράγματι μερικά απ’ όσα λέει σου προκαλούν διάφορα συναισθήματα, όμως ήμουν σε θέση να τα κοντρολάρω. Όσο για το γεγονός που μιλάει στους διαιτητές. Και αυτό γίνεται. Όλοι όσοι παίζουν στο Final 4 είναι πολύ επιθετικοί και έτσι οι διαιτητές δεν μπορούν να πάρουν εύκολα μία απόφαση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ