ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έχει παράδοση με τον ΠΑΟΚ

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης νιώθει πολύ «άνετα» όταν αγωνίζεται στην Τούμπα.

Έχει παράδοση με τον ΠΑΟΚ

Το πρόβλημα με τους κοιλιακούς που προέκυψε τις τελευταίες ώρες ίσως κοστίσει στον Βίκτωρα Κλωναρίδη την συμμετοχή στην Τούμπα. Ο νεαρός πάνω που ήταν στα …χάι του, υπέστη διάταση, έκανε ατομικό πρόγραμμα κι οι επόμενες ώρες θα δείξουν κατά πόσο υπολογίζεται σ’ ένα ντέρμπι που αν έρθει «διπλό» ουσιαστικά τελειώνει την υπόθεση πρωτιά στα πλέι-οφ.

Ο Βίκτωρας έχει παράδοση θετικών εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη, πρόπερσι είχε ξεκινήσει φορτσάτος (στην 2η μόλις συμμετοχή του με την πράσινη φανέλα) ζητώντας διαρκώς μπάλες, κάνοντας δύσκολη τη ζωή του δεξιού μπακ του ΠΑΟΚ, Κίτσιου.

Η αποχώρησή του λόγω τραυματισμού (μόλις στο 25΄) διευκόλυνε τον γηπεδούχο ν΄ ανατρέψει το 0-1 με τον Παναθηναϊκό στο πρώτο σοβαρό παιχνίδι της «μνημονιακής» εποχής να χάνει την ευκαιρία για βαθμό με το χαμένο πέναλτι του Μπεργκ στο 82΄. Φέτος ο «Βέλγος» ήταν (μαζί με τον Αμπντούλ Ατζαγκούν)  από τους κορυφαίους στη νίκη με 2-1, δίνοντας «στο πιάτο» το 0-1 στον Νιγηριανό. Παρότι φέτος έμεινε χαμηλά στο σκοράρισμα (μόλις 3 τέρματα στη Σούπερ Λίγκα) είναι ο Νο1 στις ασίστ, μετρώντας 8 πάσες-γκολ!

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 103.518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...