ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Stoiximan και Betarades.gr σας στέλνουν ΟΑΚΑ: Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ

Κάντε like και share στο post του Διαγωνισμού που υπάρχει στο Facebook του Betarades.gr εδώ: https://www.facebook.com/betarades?fref=ts και κατόπιν στέλνετε mail στο [email protected] με θέμα Εισιτήριο και γράφοντας στα στοιχεία σας (όνομα, διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας)

Stoiximan και Betarades.gr σας στέλνουν ΟΑΚΑ: Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ
pao_paok_300ari
Με τον Παναθηναϊκό να προηγείται 1-0 στη σειρά των ημιτελικών κόντρα στον ΠΑΟΚ αύριο (Πέμπτη 28/05) οι δύο ομάδες τίθενται και πάλι αντιμέτωπες για το 2ο αγώνα.Το “τριφύλλι” θέλει να κάνει το 2-0 και να αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα ενόψει των επόμενων παιχνιδιών που θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη και να ψάχνει μία νίκη για να πάρει την πρόκρισή του στους τελικούς, ενώ από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να ισοφαρίσει και με όπλο την έδρα του στις επόμενες αναμετρήσεις να καταφέρει να πάρει το προβάδισμα. Θυμίζουμε πως ο νικητής προκρίνεται με τρεις νίκες.Αύριο άλλωστε ολοκληρώνεται και η ποινή τιμωρίας της έδρας που είχε επιβληθεί στον Παναθηναϊκό με τους φίλους τον “πρασίνων” να δίνουν βροντερό παρών στο ΟΑΚΑ. Το Betarades.gr σε συνεργασία με τον Stoiximan δίνουν τη δυνατότητα σε δύο τυχερούς που θα προκύψουν μέσω κλήρωσης να αποκτήσουν δύο διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν τη μεγάλη αναμέτρηση.Πως θα κερδίσετε τα εισιτήρια:

Η διαδικασία είναι πολύ απλή.

Αρχικά κάνετε like και share στο post του Διαγωνισμού που υπάρχει στο Facebook του Betarades.gr εδώ: https://www.facebook.com/betarades?fref=ts και κατόπιν στέλνετε mail στο [email protected] με θέμα “Εισιτήριο” και γράφοντας στα στοιχεία σας (όνομα, διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας). Η προθεσμία αποστολής mail για την κλήρωση ολοκληρώνεται την Πέμπτη 28/5 στις 14:00.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE