ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διίστανται οι απόψεις για Ρισβάνη

Πολλοί θεωρούν ότι ο ψηλός έχει θέση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού αν και δεν μοιάζει κακή ιδέα να «ψηθεί» άλλη μια σεζόν ο 20χρονος στόπερ.

Διίστανται οι απόψεις για Ρισβάνη

Ο Πανιώνιος θέλει τον Σπύρο Ρισβάνη και του χρόνου δανεικό με τους Παναθηναϊκούς να διίστανται. Οι περισσότεροι εκφράζουν ενστάσεις λόγω της κόντρας με τους «κυανέρυθρους», άλλοι επικροτούν την κίνηση αφού ο πανύψηλος στόπερ έχοντας μπροστά Ταυλαρίδη, «30» και δύο ξένους σέντερ μπακ δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής.

Ο 20χρονος Καλαματιανός με το κορμί-λαμπάδα (πρέπει να «βάλει» μυϊκό όγκο, ωστόσο), τον άριστο χειρισμό μπάλας, τον τσαμπουκά χαρακτήρα (πέρσι παρότι…νεούδι την «είπε» στον Γονδουλάκη του Πλατανιά, τον Περογαμβράκη και τον Κουτσιανικούλη του ΟΦΗ, τους λατίνους της Τρίπολης) ξετρέλανε τους σκάουτερ γερμανικών/βέλγικων συλλόγων με την καταπληκτική του εμφάνιση με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Αν παρέμενε βασικός μάλλον θα έσκαγε πρόταση απ’ το εξωτερικό αφού 19χρονος στόπερ, 194 εκατοστών που να ξέρει και μπάλα δεν είναι περίπτωση που ανθεί στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ωστόσο δεν τον έχουν πάρει τα χρόνια, κάλλιστα μπορεί να «ψηθεί» την επόμενη περίοδο και την μεθεπόμενη (που ο Ταυλαρίδης θα οδεύει προς τα 37) να ξαναπιάσει Κορωπί.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.431 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...