ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Transfer Gossip

Προτάθηκε ο Βέστερμαν

Ο Γερμανός Χάικο Βέστερμαν προτάθηκε στο «τριφύλλι» για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, όπως αναφέρει σήμερα η «Sport Day».

Προτάθηκε ο Βέστερμαν

Ο 31χρονος Γερμανός αμυντικός, ο οποίος αγωνίζεται στο Αμβούργο και μένει ελεύθερος, έχει μεγάλη εμπειρία καθώς αγωνίζεται στη Μπουντεσλίγκα αρκετά χρόνια (Αρμίνια Μπίλεφελντ, Σάλκε, Αμβούργο), ενώ μετράει και 27 συμμετοχές με την Εθνική Γερμανίας, έχοντας σκοράρει και 4 γκολ.

Ο Βέστερμαν, έχει πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια, ωστόσο αποτελεί μια ιδανική λύση για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς είναι έμπειρος, καλός στο ψηλό παιχνίδι (26 γκολ με κεφαλιές στην καριέρα του), δυναμικός και πολυσύνθετος αφού μπορεί να παίξει ως αριστερό αλλά και δεξί μπακ (έχει αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της άμυνας, με τη δεξιά να είναι η βασική του).

Δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στο παρελθόν εκτός Γερμανίας, ωστόσο διαθέτει αρκετά καλά στοιχεία και ενδεχομένως να απασχολήσει το «τριφύλλι», στο οποίο προτάθηκε, όπως αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η «Sport Day».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE