ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Νέα βελτιωμένη πρόταση σε Πρωτοψάλτη

Στον Παναθηναϊκός έχουν κάνει νέα βελτιωμένη πρόταση στον Θανάση Πρωτοψάλτη, καθώς είναι προτεραιότητα για την ομάδα η παραμονή του παίκτη.

Νέα βελτιωμένη πρόταση σε Πρωτοψάλτη

Στον Παναθηναϊκό έχουν δείξει πόσο θέλουν τον Πρωτοψάλτη στην ομάδα, και παρά το γεγονός πως τα δύο πρώτα ραντεβού με τον παίκτη δεν πήγαν καλά, επανήλθαν με νέα βελτιωμένη πρόταση και περιμένουν πλέον την απάντηση του.

Ο MVP της περσινής χρονιάς για το τριφύλλι, εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει για να αγωνιστεί στο εξωτερικό, ενώ είναι δεδομένο πως αν παραμείνει στην Ελλάδα θα αγωνιστεί μόνο για τον Παναθηναϊκό. Με την επιστροφή από το Μεξικό αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, καθώς μετά την αποχώρηση του Κουκ θα είναι μεγάλο πλήγμα και η αποχώρηση Πρωτοψάλτη.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Δημήτρης Ανδρεόπουλος, έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια τον Πρωτοψάλτη και τον θεωρεί βασικό «κλειδί» της ομάδας, οπότε λογικά όλο το βάρος έχει πέσει στην προσπάθεια παραμονής του. Για τον νεαρό άσο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες του εξωτερικού και ο ίδιος εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του να αγωνιστεί εκτός Ελλάδας.

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.