ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζάετς: «Παρακολουθώ τον Παναθηναϊκό»

Ο Βέλιμιρ Ζάετς ήταν καλεσμένος στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Παναθηναϊκό, δηλώνοντας χαρούμενος για την πορεία της ομάδας.

Ζάετς: «Παρακολουθώ τον Παναθηναϊκό»

Ο Ζάετς κλήθηκε να μιλήσει για τον Ιγκόρ Τούντορ και παράλληλα αναφέρθηκε και στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως είναι χαρούμενος για το γεγονός πως η ομάδα έστρωσε τα δύο τελευταία χρόνια.

«Βεβαίως παρακολουθώ τον Παναθηναϊκό και χαίρομαι που τελευταία «έστρωσε» και πήγε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να φτιάξεις μια ομάδα γιατί πέρασα και ως σύμβουλος από εκεί. Έχω πάρει νταμπλ ως τεχνικός και χαίρομαι για την προσπάθεια της ομάδας. Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος καθώς το ποδόσφαιρο θέλει λεφτά. Ο ΠΑΟΚ βάζει κάποια χρήματα και για εμένα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να τον φτάσει. Θέλει υπομονή, γνώση αλλά και φιλάθλους που συνήθως βοηθάνε», δήλωσε ο Ζάετς πριν μιλήσει για το τι κάνει ο ίδιος αυτό τον καιρό.

«Είμαι λίγο εκτός ποδοσφαίρου αυτή την στιγμή. Κάνω μερικές φορές εκπομπές στην Κροατική τηλεόραση για το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά ασχολούμαι πιο πολύ με δουλειές και ταξιδεύω συχνά. Μακάρι να βρεθώ κάποια στιγμή σε κάποια Ελληνική ομάδα και με την πείρα μου μπορώ να βοηθήσω».

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.235 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...