ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λυκογιάννης: «Αμυντική προσήλωση και… μεγάλα σουτ»

Η σταθερή αμυντική προσήλωση σε όλο το ματς, αλλά και τα μεγάλα σουτ, είναι τα σημεία κλειδιά, σύμφωνα με τον Άρη Λυκογιάννη.

Λυκογιάννης: «Αμυντική προσήλωση και… μεγάλα σουτ»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του ΟΤΕ TV, ο συνεργάτης του Σωτήρη Μανωλόπουλου, Άρης Λυκογιάννης:

«Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, προσπαθήσαμε να δούμε τα λάθη μας στις μικρές λεπτομέρειες, που έκριναν τα δύο προηγούμενα ματς. Έχουμε ακόμα μία προσθήκη, τον Μπατίστα, ωστόσο δεν είναι έτοιμος στο 100%, αλλά θα υπάρχει για μας ένα ακόμα κορμί να μας βοηθήσει για να φανούμε ανταγωνιστικοί».

Για το αν θα υπάρξουν αλλαγές στη στρατηγική:

«Και στα δύο ματς οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βάλουν κάποια νέα στοιχεία, κυρίως στην επίθεση. Η γενική εικόνα όμως είναι η ίδια, γνωριζόμαστε καλά με τον αντίπαλο, περιμένω να υπάρχει ίδια εικόνα με κάποιες μικροαλλαγές».

Που κρίθηκαν τα δύο προηγούμενα ματς:

«Ο Ολυμπιακός στα σημεία όπου το σκορ ήταν κοντά, πάντα έκανε καλύτερες επιλογές και σε άμυνα και σε επίθεση και αυτές οι λεπτομέρειες έκριναν τα παιχνίδια. Σε αυτά τα σημεία ήταν καλύτερος, εκεί έκανε τη διαφορά. Εμείς σε αυτό το κομμάτι εστιάσαμε. Αυτό που χρειαζόμαστε σήμερα είναι αμυντική προσήλωση σε όλο το ματς και μεγάλα σουτ».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.734 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι μπορεί να αλλάξει το τεχνικό τιμ:

«Δεν είναι πολύ δύσκολο να κάνεις κάποια καινούργια πράγματα. Η κάθε ομάδα έχει ένα playbook και πολλές φορές κρατάει κάποια πράγματα και τα χρησιμοποιεί, Μικρές αλλαγές μπορείς να κάνεις χωρίς να αλλάζεις τη γενικότερη στρατηγική».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.