ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ομπράντοβιτς και στο βάθος Πρίφτης

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς είναι ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού για την θέση του τεχνικού, ενώ στα υπόψιν είναι και ο Δημήτρης Πρίφτης.

Ομπράντοβιτς και στο βάθος Πρίφτης

Οι τελικοί του πρωταθλήματος τελείωσαν με κακό αποτέλεσμα για τους πράσινους και τώρα αρχίζει η δύσκολη δουλειά, που είναι το χτίσιμο για την σεζόν που έρχεται.

Πρώτος στόχος της διοίκησης είναι φυσικά ο προπονητής και φαβορί φέρεται πως είναι ο Σάσα Ομπράντοβιτς, που την σεζόν που τελείωσε ήταν στον πάγκο της Άλμπα Βερολίνου και τώρα είναι ελεύθερος,  ενώ πάντα στην λίστα είναι και ο Δημήτρης Πρίφτης που ολοκλήρωσε την χρονιά στον Άρη.

Αν το θέμα με τον Ομπράντοβιτς δεν εξελιχθεί καλά, τότε οι πράσινοι εξετάζουν την περίπτωση του Έλληνα τεχνικού, σε ένα τιμ, που θα έχει δίπλα του τους Μανωλόπουλο και Λυκογιάννη.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.949 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...