ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κλείνει ο Σιανί, στα υπόψιν κι ο Άλκαραζ

Όλο και πιο κοντά στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Μίκαελ Σιανί, που όπως όλα δείχνουν αναμένεται να απαντήσει θετικά στην πρόταση των «πράσινων». Plan B αποτελεί η υπόθεση του 33χρονου Αντολίν Άλκαραζ, που έμεινε ελεύθερος από την Έβερτον.

Κλείνει ο Σιανί, στα υπόψιν κι ο Άλκαραζ

Όπως όλα δείχνουν, βρέθηκε η χρυσή τομή στο θέμα της απόκτησης του Μίκαελ Σιανί, καθώς ο Γάλλος στόπερ φαίνεται να έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με το τριφύλλι και να ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα. Η μεταγραφή του αναμένεται να κοστίσει 800.000 μαζί με τα σχετικά μπόνους, με την τελική επαφή για το αν τελικά μπει στο αεροπλάνο για Αθήνα, θα παρθεί μέχρι την Παρασκευή.

Η θετική (όπως όλα δείχνουν) αυτή εξέλιξη στην υπόθεση Σιανί, δεν σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός δεν θα προχωρήσει κι άλλες  περιπτώσεις αμυντικών. Το νέο όνομα που ακούγεται για την θέση του στόπερ είναι αυτό του 33χρονου Παραγουανού Αντολίν Άλκαραζ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Έβερτον και βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό.

Antolin-Alcaraz

Ο Αντολίν Άλκαραζ διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό καθώς μετράει παραστάσεις από Αργεντινή, Πορτογαλία, Ιταλία, Βέλγιο και Αγγλία. Πιο συγκεκριμένα ξεκίνησε την καριέρα του το 2001 στην Ρασίνγκ Κλουμπ, όπου ένα χρόνο μετά έφυγε δανεικός στην Φιορεντίνα. Στην συνέχεια αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από την Μπέιρα Μαρ. Εκεί έφτιαξε το όνομά του, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, μένοντας εκεί για μια τετραετία. Το 2017 μετακόμισε στο Βέλγιο για λογαριασμό της Κλαμπ Μπρίζ, όπου εκεί καθιερώθηκε για έναν χρόνο στο κέντρο της άμυνας. Από κει και πέρα έκανε το μεγάλο βήμα μεταπήδησε σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, την Πρέμιερ Λιγκ. Οι τρεις πολύ καλές σεζόν που έκανε με την φανέλα της Γουίγκαν (κατέκτησε το Κύπελλο Αγγλίας το 2013) ήταν αρκετές για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον της Έβερτον. Στα «ζαχαρωτά» δεν κατάφερε να ταιριάξει με αποτέλεσμα να αγωνιστεί μόλις 21 φορές σε δύο χρόνια.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.450 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο αφορά την Εθνική της χώρας του, ήταν βασικός σε όλο το ξέφρενο Μουντιάλ που πραγματοποίησε η Παραγουάη το 2010, αλλά και στο Κόπα Αμέρικα του 2011.

Ο Αντολίν Άλκαραζ εν δράση:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...