ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συμφωνία με Ομπράντοβιτς

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, ο Σάσα Ομπράντοβιτς θα είναι ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού, καθώς έχει απαντήσει θετικά σε πρόταση της πράσινης ΚΑΕ.

Συμφωνία με Ομπράντοβιτς

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της γερμανικής ιστοσελίδας «bz-berlin», στην Άλμπα Βερολίνου έχουν αποδεκτεί το γεγονός πως ο Ομπράντοβιτς δεν θα είναι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας την νέα σεζόν και ήδη έχουν αρχίσει να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του.

Ο Ομπράντοβιτς παρά το γεγονός πως έχει διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Άλμπα, έχει δικαίωμα μέχρι το τέλος Ιουνίου για να αποφασίσει τι θα κάνει και όπως φαίνεται έχει ήδη αποδεκτεί την πρόταση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός έχει σε πρώτο πλάνο τον προπονητή και επιθυμεί να κλείσει γρήγορα το θέμα, ώστε να αρχίσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν. Κάτι το οποίο σημαίνει πως οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.736 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.