ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτό και αν είναι παραμύθι…

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Βραζιλία ο Ροναλντίνιο έρχεται στον Παναθηναϊκό με 30 εκατομμύρια ευρώ. Από τα καλύτερα παραμύθια-ανέκδοτα των τελευταίων ημερών!

Αυτό και αν είναι παραμύθι...

Μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει το σημερινό δημοσίευμα της radardabola με τίτλο «Ο Ροναλντίνιο στον Παναθηναϊκό;». Το καλύτερο όλης της υπόθεσης ήταν η όλη ιστορία που δημιουργήθηκε μέσα σ’ αυτό το παραμύθι. Πιο συγκεκριμένα οι πράσινοι θα δώσουν 30 εκατομμύρια ευρώ στον Βραζιλιάνο ενώ η παρουσία του Ζιλμπέρτο Σίλβα στους πράσινους θα πείσει τον Ροναλντινιο να δεχτεί την πρόταση.

«Το 2012 η Ισπανική εφημερίδα El Mundo Deportivo έγραφε οτι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Ροναλντίνιο, ο οποίος ζητούσε περισσότερα χρήματα από το μπάτζετ της ομάδας. Τώρα με μία άλλη φιλοσοφία και με την ομάδα να έχει χρήματα, μπορεί να κάνει το όνειρο πραγματικότητα και να πάρει τον Ροναλντίνιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έχει και συνέχεια όμως, καθώς το …παραμύθι αποκαλύπτει πως «Ο Ροναλντίνιο έλαβε 30 εκατομμύρια από τον Παναθηναϊκό» (σ.σ προφανώς ως προσφορά), συμπληρώνοντας πως το 2012 είχε ταξιδέψει πολλές φορές στην Ελλάδα, του άρεσε η χώρα και άρα δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.847 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
ronaldinio

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.