ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μένει Άλμπα ο Ομπράντοβιτς

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς θα συνεχίσει και την νέα σεζόν να βρίσκεται στον πάγκο της Άλμπα, όπως δήλωσε ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα της γερμανικής ομάδας.

Μένει Άλμπα ο Ομπράντοβιτς

Ο Σέρβος τεχνικός ήταν υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Σωτήρη Μανωλόπουλο και να αναλάβει το «τιμόνι» του Παναθηναϊκού, με τον ίδιο ωστόσο να αποφασίζει να παραμείνει στην Άλμπα Βερολίνου και την νέα σεζόν.

«Το Βερολίνο είναι το δεύτερο σπίτι μου και νιώθω πολύ καλά εδώ. Ανυπομονώ για τις προκλήσεις της επόμενης χρονιάς, γιατί το πρότζεκτ μας έχει πολύ δρόμο ακόμη. Θα κάνουμε τα πάντα για να επαναλάβουμε τα θετικά αποτέλεσματα προηγούμενων χρόνων με ομαδικό πνεύρα, σκληρή δουλειά και πάθος», δήλωσε ο Ομπράντοβιτς στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της γερμανικής ομάδας, Μάρκο Μπάλντι τόνισε: «Ο Σάσα θα μείνει εδώ. Είναι πολύ σημαντικός στην προσπάθεια που ξεκίνησε πριν τρία χρόνια και αποτελεί εγγύηση πως οι επιτυχίες θα συνεχιστούν».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.955 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.