ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Ένα… «καταλανικό» τανκ για το «τριφύλλι» (vid)

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Σέρχιο Σάντσεθ, ενός ποδοσφαιριστή που παίζει στο υψηλότερο επίπεδο, με χρόνια εμπειρία στη Primera Division.

Ένα… «καταλανικό» τανκ για το «τριφύλλι» (vid)

Ένας πλήρες… πακέτο, προσπαθεί να πάρει ο Παναθηναϊκός για την άμυνά του, καθώς ο Ισπανός άσος, έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας (πλην αυτής του αριστερού μπακ), ενώ μπορεί εύκολα να… «κολλήσει» με τον Στάθη Ταυλαρίδη, καθώς ναι μεν είναι ένας δυναμικός αμυντικός, αλλά έχει μεγαλύτερη άνεση και με τη μπάλα στα πόδια, διαθέτοντας την ικανότητα να την προωθεί μπροστά με μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια.

Στην καρδιά της Καταλονίας

Γεννημένος στις 3 Απριλίου του 1986, στη Βαρκελώνη, αποτελεί «προϊόν» των ακαδημιών της Εσπανιόλ. Το πρώτο του ματς με τους «άνδρες» των «παπαγάλων», έγινε στις 24/4/2005, απέναντι στην Σαραγόσα, στο μοναδικό ματς με την πρώτη ομάδα των «κυανόλευκων».

Οι δανεισμοί και η επιστροφή

Το 2007 δόθηκε δανεικός στην Β΄ ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε εκ νέου με τη μορφή δανεισμού στη Ρασίνγκ Σανταντέρ στη μεγάλη κατηγορία, βοηθώντας μάλιστα την ομάδα του να «βγει» στο Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας 19 συμμετοχές.

Τον Ιούλιο του 2008, επέστρεψε στην Εσπανιόλ, όπου αγωνίστηκε ως δεξί μπακ, σκοράροντας μάλιστα για πρώτη φορά στις 20/9/08, απέναντι στην Χετάφε (1-1).

Η Σεβίλλη και το πρόβλημα στην καρδιά…

Το 2009 άνοιξε ο δρόμος για τον Σάντσεθ, για να παίξει ακόμα σε υψηλότερο επίπεδο, με την μεταγραφή του στη Σεβίλλη,  υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο, έναντι 4 εκατομμυρίων.

Ωστόσο η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, καθώς τον Ιανουάριο του 2010, διαγνώστηκε με πρόβλημα στην καρδιά, μετά από έντονους πόνους που είχε, με τις εξετάσεις να αναδεικνύουν το πρόβλημα του.

Αφού έμεινε ένα χρόνο εκτός, επέστρεψε υγιής, αγωνιζόμενος σε κάποια παιχνίδια με τη φανέλα της Σεβίλλης, μετακομίζοντας στη Μάλαγα (Ιούνιος 2011). Στην τετραετία του στη Μάλαγα, είχε 85 συμμετοχές, αγωνιζόμενος τις περισσότερες φορές βασικός.

Εξαιρετική λύση για το «τριφύλλι»

Δεδομένα ο Ισπανός, αποτελεί μια εξαιρετική λύση για την άμυνα, είναι έμπειρος και ποιοτικός ποδοσφαιριστής, με παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο. Αν και εφόσον «κλείσει» η μεταγραφή, οι «πράσινοι» θα βρουν στο πρόσωπο του Σέρχιο Σάντσεθ, τον ιδανικό αντι-Σίλντεφελντ και πλέον θα προχωρήσουν με υπομονή και ηρεμία, στο υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Αν δεν επιτευχθεί η μεταγραφή, ο Παναθηναϊκός, θα προχωρήσει στις άλλες λύσεις για την άμυνά του, με τον Λεωνίδα Βόκολο, να ενεργοποιεί τις υπόλοιπες επιλογές του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.