ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η PUMA στην πρώτη!

Η Puma αναμένεται να υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Η PUMA στην πρώτη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η PUMA υποδέχεται την ομάδα του Παναθηναϊκού στην πρώτη προπόνηση της σεζόν με νέο αθλητικό εξοπλισμό! Οι ποδοσφαιριστές μας που συγκεντρώνονται αύριο το πρωί στο αθλητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης», θα ντυθούν με όλο το ανανεωμένο προπονητικό υλικό της PUMA που θα στηρίξει την προσπάθειά τους σε υψηλό επίπεδο. O νέος χορηγός αθλητικού υλικού εύχεται στο Τριφύλλι καλή αρχή και κάθε επιτυχία στις εγχώριες και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

FOREVER FASTER PUMA»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.