ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

«Δύο τελικοί»

Ο τεχνικός των κορασίδων του Παναθηναϊκού τόνισε ότι απομένουν μόλις δύο τελικοί για την κατάκτηση του τίτλου από τις «πράσινες».

«Δύο τελικοί»

Οι κορασίδες του Παναθηναϊκού έχουν τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και φτάνουν όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Οι «πράσινες» αντιμετωπίζουν σήμερα (7μ.μ.) τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας και την Κυριακή (12μ.) τον κάτοχο του τίτλου, Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε o Αποστόλης Παναγόπουλος:

 «Δεν έχω λόγια να εκφράσω την ψυχή που δείξανε τα κορίτσια. Απομένουν ακόμη δύο τελικοί. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τον κόσμο για τη θερμή του συμπαράσταση»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ