ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Να δουλέψω σκληρά και να πετύχω…» (Pics)

Στην Ελλάδα βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο Ράσμους Θελάντερ, προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες με τον Παναθηναϊκό και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να υπογράψει με το «τριφύλλι».

«Να δουλέψω σκληρά και να πετύχω…» (Pics)

Στη Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Δανός αμυντικός, Ράσμους Θελάντερ, ο οποίος αναμένεται να περάσει από τα ιατρικά τεστ και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Αθήνα. Γνωρίζω τον Παναθηναϊκό. Είναι μεγάλος σύλλογος. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά και να πετύχω», ήταν το πρώτο του σχόλιο.

Ο Δανός αμυντικός αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, μετά και από την εισήγηση του Ρενέ Χένρικσεν. Ο 24χρονος στόπερ, παρότι είχε συμβόλαιο με την Άαλμποργκ για ακόμη ένα χρόνο, οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα, με τον ποδοσφαιριστή πλέον να ανήκει στο “τριφύλλι”.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Δανός νεαρός αμυντικός έχει ύψος 1.90 και στην καριέρα του μέχρι στιγμής, μετράει συνολικά 118 συμμετοχές και 7 γκολ. Ξεκίνησε από την Ακαντέμικ όπου έπαιξε από το 2010 και εδώ και δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Άαλμποργκ με την οποία είχε 53 συμμετοχές και 2 γκολ. Επίσης ο ποδοσφαιριστής είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Δανίας.

Το Θελάντερ υποδέχτηκε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Βόκολος, μαζί με τον υπέυθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νικόλα Βασιλαρά.

panathinaikos24.gr-Θελάντερ Ράσμους άφιξη
ÁÖÉÎÇ ÔÏÕ ÑÁÓÌÏÕÓ ÈÅËÁÍÔÅÑ ÃÉÁ Ôpanathinaikos24.gr-Θελάντερ Ράσμους άφιξη
panathinaikos24.gr-Θελάντερ Ράσμους άφιξη

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...