ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βοηθός του Τζόρτζεβιτς ο Μπετσίροβιτς

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ενεργό δράση του και παράλληλα αποκάλυψε πως θα είναι ο βοηθός του Τζόρτζεβιτς στον Παναθηναϊκό.

Βοηθός του Τζόρτζεβιτς ο Μπετσίροβιτς

Ο Μπετσίροβιτς που ως παίκτης του «τριφυλλιού» την διετία 2006-2008 κατέκτησε δύο συνεχόμενα νταμπλ, αλλά και την Ευρωλίγκα, επιστρέφει στον Παναθηναϊκό για να γίνει ο βοηθός του Σάσα Τζόρτζεβιτς. και να πανηγυρίσει νέες επιτυχίες.

Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος ο Σλοβένος, μέσα από την ιστοσελίδα του:

«Κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου. Της ζωής που ήξερα μέχρι χθες. Στην πραγματικότητα αισθάνομαι τόσο θλίψη, αλλά και χαρά, λόγω της νέας πρόκλησης. Αυτή είναι η ζωή μου και ταυτίζεται ως παίκτης. Τώρα έχω μια νέα πρόκληση. Χαίρομαι που θα έχω την ευκαιρία αυτή. Είμαι χαρούμενος για την ευκαιρία. Όντας ένας βοηθός του Σάσα Τζόρτζεβιτς και σε ένα κλαμπ που έχει πετύχει τις μεγαλύτερες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, δεν συμβαίνει στον καθένα. Πιστεύω πως με τον Παναθηναϊκό θα πανηγυρίσουμε ανάλογες επιτυχίες όπως και όταν ήμουν παίκτης».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.944 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.