ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Αν βρεθούν τα λεφτά ο Χρήστος έρχεται»!

Για το ενδιαφέρον του τριφυλλιού για τον Χρήστο Αφρουδάκη και το κατά πόσο είναι εφικτό να έρθει στον Παναθηναϊκό της επόμενη σεζόν, μίλησε αποκλειστικά στο Panathinaikos24.gr, o αδερφός του Γιώργος.

«Αν βρεθούν τα λεφτά ο Χρήστος έρχεται»!

Μετά την περσινή του πορεία η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού, χρειάζεται ενίσχυση για να συνεχίσει το τμήμα την ανοδική του πορεία με τα όσα κατάφερε την περασμένη αγωνιστική σεζόν, με αποκορύφωμα την επίτευξη συμμετοχής σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας και τους τελικούς του πρωταθλήματος όπου και κόντραρε στα ίσια τον Ολυμπιακό.

Το όνομα που ακούστηκε και αποτελεί μια πολύ καλή προσθήκη για την ομάδα, είναι αυτό του Χρήστου Αφρουδάκη. Ο έμπειρος περιφερειακός θα μπορούσε να «δέσει» ιδανικά στο ρόστερ του «τριφυλλιού» και να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα, την επόμενη σεζόν.

Βέβαια για να γίνει αυτό θα χρειαστούν χρήματα που την εποχή που διανύουμε, είναι δύσκολο επίτευγμα για τον Ερασιτέχνη να φέρει ένα τόσο σημαντικό αθλητή στην ομάδα, όταν μάλιστα, έχει ανανεώσει την περασμένη αγωνιστική περίοδο το συμβόλαιό του με την Βουλιαγμένη.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.167 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το Panathinaikos24.gr μίλησε με τον εμβληματικό αρχηγό του Παναθηναϊκού Γιώργο Αφρουδάκη, για το ενδεχόμενο να αγωνίζεται ο αδερφός του, με το «πράσινο» σκουφάκι την επόμενη σεζόν.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Γ. Αφρουδάκη μας δήλωσε:

«Το μπάτζετ του τμήματος είναι περιορισμένο για την μεταγραφή του, ωστόσο η προσθήκη του Χρήστου θα ήταν σημαντική για την ομάδα, εφόσον όμως καλυφθεί το οικονομικό κομμάτι, όλα τα άλλα είναι εύκολα και ο Χρήστος θα έρθει στον Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.