ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Διακρίσεις… παντός καιρού!

Έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα από το πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στο Ναύπλιο όπου το ποδηλατικό τμήμα των πρασίνων έδωσε τον καλύτερο του εαυτό παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Διακρίσεις... παντός καιρού!

Τον καλύτερο τους εαυτό έδωσαν οι αθλητές και οι αθλήτριες της ποδηλασίας του Παναθηναϊκού σ’ ένα τουρνουά που έγινε κάτω από ….όλες τις συνθήκες. Παρά την συνεχή αλλαγή των καιρικών φαινομένων οι “πράσινοι” ποδηλάτες έφεραν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε και οι ακριβείς κατάταξη των αθλητών και αθλητριών του Παναθηναϊκού με την Ευγενία Καραμάνη να κερδίζει τις εντυπώσεις καθώς αναδείχτηκε 22η στις γυναίκες στον αγώνα αντοχής (115.3 km) ενώ στην ίδια κατηγορία η Αλεξάνδρα Στρατηγοπούλου ήταν 25η. Αξίζει να τονιστεί ότι η Στρατηγοπούλου κατέκτησε  την 19η θέση στην ατομική χρονομέτρηση.

Όσον αφορά τον αγώνα ανδρών αντοχής (182.3 Km)  ο Λάμπρος Διαμαντόπουλος έκανε μια καλή  κούρσα καταλαμβάνοντας την 40η θέση ενώ οι υπόλοιποι αθλητές πήραν τις εξής θέσεις:  63ος Ματτίας Κρίππελ, 64ος Κώστας Ζδράλης, 94ος Σωτήρης Κουτρώτσιος, 99ος Αλέξης Μπρούλης και 115ος Λουκάς Σκρέκης.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.275 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχετικά με τις θέσεις των ανδρών στην ατομική χρονομέτρηση τα πλασαρίσματα ήταν τα ακόλουθα: 48ος Κώστας Ζδράλης,50ος Λουκάς Σκρέκης, 56ος Σωτήρης Κουτρώτσιος, 66ος Αλέξης Μπρούλης  και 74ος Κωστής Ξηρογιάννης.

Την ίδια στιγμή γνωστό έγινε σε όλους ότι τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου Νεανίδων ενώ τόσο το πρωτάθλημα Εφήβων, Παίδων και Κορασίδων (Τρίκαλα 10-12 Ιουλίου) όσο και το πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας (Σαλαμίνα 19 Ιουλίου) θα γίνουν κανονικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.