ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συγκίνηση για Χουχούμη

Συγγενικά του πρόσωπα συνάντησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Διαμαντής Χουχούμης που δεν έκρυψε τη συγκίνησή του. Αποστολή στο Όστερμπεεκ, Βασίλης Μοιρώτσος.

Συγκίνηση για Χουχούμη

Μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στην Άρνεμ, ο Διαμαντής Χουχούμης είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά συγγενείς του με τη συγκίνηση να είναι διάχυτη στο πρόσωπό του.

Συγκεκριμένα ο νεαρός αμυντικός του τριφυλλιού, είδε τη γιαγιά και τα πρώτα του ξαδέρφια που διαμένουν μόνιμα στο Βέλγιο και ταξίδεψαν μέχρι το Άρνεμ όπου και βρίσκεται η αποστολή του τριφυλλιού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...