ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χαραλαμπόπουλος: «Ήμασταν μια παρέα ως το τέλος»

Παρά την πικρία του για τη μη κατάκτηση ενός μεταλλίου, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δήλωσε περήφανος για την πορεία της Εθνικής Εφήβων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ηρακλείου.

Χαραλαμπόπουλος: «Ήμασταν μια παρέα ως το τέλος»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος χαρακτήρισε απόλυτα πετυχημένη την πορεία αυτής της παρέας μετά την ήττα από την Τουρκία στον μικρό τελικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, παίξαμε για την ομάδα κι όχι για μας, ήμασταν μια παρέα από την αρχή μέχρι το τέλος και αυτό μετράει. Πιστεύω πως όλα τα παιδιά είχαν όρεξη να παίξουν στον μικρό τελικό, παίξαμε δυνατά, απλά δεν μας βγήκε το παιχνίδι.

Είχα έναν τραυματισμό στο φιλικό με τις ΗΠΑ. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε με τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές. Δεν μπορούσα να παίξω στο 100%, αλλά ευχαριστώ για την προσπάθεια που έγινε. Με βοηθούσαν από το πρωί ως το βράδυ για να παίξω έστω και για λίγο».

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.668 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για το τι θα θυμάται και τι θέλει να ξεχάσει από τη διοργάνωση; «Θέλω να ξεχάσω τον τραυματισμό μου και τα παιχνίδια που δεν έπαιξα και θα θυμάμαι για πάντα αυτόν τον κόσμο που μας βοήθησε και μας στήριξε σε όλα τα παιχνίδια, είτε χάσαμε, είτε κερδίσαμε. Υπάρχει ένα δέσιμο λόγω της μητέρας μου με το Ηράκλειο, έχω έρθει πολλές φορές διακοπές και έχω συγγενείς. Με στήριξαν όπως και όλη την ομάδα, γι’ αυτό τους ευχαριστώ».

Το καλοκαίρι δεν περιλαμβάνει για εκείνον ακόμη διακοπές, αφού σε λιγότερο από ένα μήνα υπάρχει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 στο Βόλο: «Είμαστε μια πολύ καλή φουρνιά, 1997-1998, με παιδιά που παίζουν σε υψηλό επίπεδο. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι και ελπίζω να έχουμε μια ανάλογη πορεία».

Τέλος, για τον Παναθηναϊκό είπε: «Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, μετά και από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βόλο θα επικεντρωθώ στον Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...