ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σάντσεθ: «Πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»!

Για τους στόχους του με τον Παναθηναϊκό, την όρεξη που έχει να παίξει με την πράσινη φανέλα, αλλά και τον καθοριστικό ρόλο των Φύσσα - Βόκολου στη μεταγραφή του αναφέρθηκε ο Σέρχιο Σάντσεθ. Αποστολή στο Όστερμπεεκ, Βασίλης Μοιρώτσος.

Σάντσεθ: «Πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»!

Ο Ισπανός αμυντικός πραγματοποίησε σήμερα τις πρώτες του προπονήσεις με τη φανέλα του τριφυλλιού και όπως δήλωσε, νιώθει πολύ καλά που ήρθε στον Παναθηναϊκό, ενώ επεσήμανε το πόσο τον έχουν εντυπωσιάσει οι άνθρωποι της ομάδας.

«Νιώθω καλά που ήρθα εδώ. Ήταν σημαντικό για μένα ο τρόπος που με υποδέχθηκαν όλοι», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε η κατάσταση στην Ελλάδα; «Δεν είδα κάτι άσχημο. Μου αρέσει η πόλη και με όλα όσα είδα είμαι χαρούμενος»

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.192 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πότε πιστεύεις ότι θα είσαι έτοιμος να παίξεις; «Θέλω να μπω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στα παιχνίδια. Θέλω να προπονηθώ με την ομάδα αλλά αυτό είναι θέμα του τιμ. Πρέπει να γίνει προοδευτικά αυτό».

Έπαιξε ρόλο στην απόφασή σου το ταξίδι των Φύσσα- Βόκολου στην Ισπανία; «Ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Είχα και άλλες προτάσεις αλλά είδα πόση προσπάθεια έκαναν. Ήρθαν στην Ισπανία και έκαναν τα πάντα για να μου δείξουν ότι με θέλουν πολύ στον Παναθηναϊκό. Δεν με απασχολεί τι γίνεται τώρα στην Ελλάδα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τίτλους. Ξέρω ότι ο σύλλογος έχει μεγάλη ιστορία και θέλω να γίνω και εγώ μέρος της».

Σέρχιο_Σάντσεθ

Είσαι έτοιμος για τους αγώνες του Champions League; «Ο προπονητής είναι αυτός που θα αποφασίσει. Είμαι εδώ, έτοιμος να προπονηθώ αλλά ο προπονητής θα αποφασίσει».

Τι έχεις να πεις για τον αρχηγό, τον Κάρλος Ζέκα; «Είναι ο πρώτος που με καλωσόρισε στην ομάδα και με έκανε να αισθανθώ άνετα. Είναι σημαντικό πρόσωπο για την ομάδα. Είναι παίκτης κλειδί για την ομάδα. Έχω δει αγώνες του Παναθηναϊκού και ξέρω τι προσφέρει. Με τον Εσιέν και όλους τους παίκτες που πήρε η ομάδα, θα έχουμε καλό σύνολο».

Έχεις στόχο να γίνεις πρωταθλητής με τον Παναθηναϊκό; «Αυτό θέλω. Είναι στόχος της ομάδας και δικός μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.