ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λαγός: «Έτοιμοι όταν πρέπει»

Ο Τάσος Λαγός στάθηκε στα δύο διαφορετικά πρόσωπα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στο φιλικό με τον Άγιαξ και εμφανίστηκε σίγουρος πως η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν πρέπει. Αποστολή στο Έπε: Βασίλης Μοιρώτσος.

Λαγός: «Έτοιμοι όταν πρέπει»

Ο Λαγός σχολίασε τα προβλήματα των πρασίνων στο πρώτο μέρος, αλλά την άνοδο στο δεύτερο, ενώ πρόσθεσε πως τα φιλικά είναι για να βγαίνουν συμπεράσματα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε σχεδόν καθόλου κατοχή μπάλας, καθίσαμε πίσω στην άμυνα, όμως δεν είχαμε ιδιαιτερα προβλήματα. Παρόλα αυτά όπως είπα δεν είχαμε κατοχή πράγμα που θέλουμε. Ο Άγιαξ ήταν σε καλύτερη κατάσταση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, πιέσαμε, κάναμε ευκαιρίες και θα μπορουσαμε να σκοράρουμε. Όλα τα παιδιά έδειξαν διάθεση, οι προπονήσεις βγαίνουν στα φιλικά. Τα φιλικά είναι για άλλα πραγματα όχι για τα σκορ. Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει, τώρα όχι, συνεχίζουμε τις προπονήσεις σιγά σιγά να βρεθούμε στο επίπεδο που θέλουμε και να είμαστε αυτοί που πρέπει».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 12.724 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.