ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όφερμαρς: «Ελπίζω να μην παίξουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Άγιαξ, Μαρκ Όφερμαρς μίλησε στους Έλληνες εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό.

Όφερμαρς: «Ελπίζω να μην παίξουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ο Ολλανδός επισήμανε πως ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα, δηλώσε πως δεν θα ήθελε οι δύο ομάδες να βρεθούν αντιμέτωπες στα προκριματικά του Champions Leauge και πρόσθεσε για το χθεσινό φιλικό, πως έγινε ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μαρκ Όφερμαρς στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης του Άγιαξ με τον Παναθηναϊκό:

«Νομίζω έγινε ένα καλό ματς σήμερα. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα. Έπαιξαν και οι δυο αντίπαλοι καλό ποδόσφαιρο. Ήταν από τα πρώτα παιχνίδια, οπότε δεν ήταν τόσο δυναμικό και δυνατό. Νομίζω ήταν ένα καλό τεστ μέσα σε εξαιρετική ατμόσφαιρα 6000 άνθρωποι. Έτσι, νομίζω πως όλοι είναι ευχαριστημένοι, ήταν μια καλή ημέρα».

Δεν νομίζω πως οι δυο ομάδες έχουν ίδιο στυλ. Έχουν παίκτες μπροστά με αρκετή ταχύτητα. Ο Παναθηναϊκός δεν τα πήγε τόσο καλά τη σεζόν που έφυγε. Μην ξεχνάτε πως πριν από τρία χρόνια ο Παναθηναϊκός βρισκόταν χαμηλά… Τώρα έχει καλά στοιχεία. Νομίζω πως κάνουν καλή δουλειά.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.234 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως σας είπα ήταν καλό ματς, υψηλού επιπέδου. Δεν μας δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, ούτε εμείς από την πλευρά μας φιάξαμε πολλές ευκαρίες. Είναι η αρχή. είναι η αρχή της αγωνιστικής σεζόν. Ο καθένας χρειάζεται χρόνο.

Ελπίζω να μην παίξουμε κόντρα στον Παναθηναίκό. Όπως είπα, είναι αρκετά νωρίς τόσο για τον Άγιαξ, όσο και τον Παναθηναϊκό, καλούνται και οι δυο ομάδες να αγωνιστούν πρόωρα στα προκριματικά του Champions Leaguε, τους πρώτους αγώνες. Τους εύχομαι καλή τύχη.

Εμείς χρησιμοποιήσαμε δυο ενδεκάδες σήμερα. Ακόμη και οι δεύτερες επιλογές συμπεριλαμβάνουν καλούς ποδοσφαιριστές. Εχουμε χάσει και τρεις παίκτες. Νομίζω πως όταν όλοι επιστρέψουν θα έχουμε μια καλή ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.